Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 16. maaliskuuta 2019

Festivaalilla myytävät tuotteet

Hei! Osa tuotteista on vielä matkalla tänne Keski-Suomeen, mutta ajattelin joka tapauksessa paljastaa jo tämän verran:

Kortteja, 6 erilaista, kiiltopinta. Lisäksi tulossa pieniä tarroja myyntiin saman tyyppisillä aiheilla.

Ensi viikon lauantaina minut ja ystäväni Lauran löytää myymästä tuotteitamme Tampere Kupliista, Tampere talon Puistolämpiö 2:sta  (2. krs), paikalta nro. 46. 
On ollut paljon juttua siitä, että 2. kerroksen myyntipöytiin on hankala löytää, mutta itse uskon ennakoivan mainostuksen voimaan :D Etsikää siis käsiinne Puistolämpiö 2! (Jos ei muuten meinaa löytyä, niin seuratkaa opasteita tai kysykää infosta.) Sieltä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista, kuin vain meidän pöytämme. 

Kaverini Lauran sarjis/taideblogi, jos haluaa tsekata millaisia tuotteita hänellä on mahdollisesti myynnissä (kuulin, että ainakin kokoelmasarjis, tarroja ja uh, kauniita, kauniita PRINTTEJÄ!!): https://diggingmyeyeballsout.wordpress.com/  

Btw, myyn tänä vuonna tuotteita omalla nimelläni, vaikka osa saattaa tunnistaa signeerauksen 'Akaeda-chan' tai 'Akaeda'. Käytän tuota nimimerkkiä vielä silloin tällöin.

Mietin myös sellaista hommaa, että jos tämän kyseisen sivuston bandwith kestää, voisin ladata tänne aiemmin julkaistuja jaksoja animaatiostani nimeltä 'Mermaids' (2004- jatkuu edelleen). Mahtaakohan kukaan muistaa kyseistä sarjaa? Sille oli aikoinaan oma sivustokin, mutta se on kuopattu jo aikoja sitten. Uusia jaksoja on nimittäin ollut tekeillä taas pitkästä aikaa. (Olen innoissani, näkyykö se?) 

Joka tapauksessa, ennen kuin eksyn aiheesta enempää - tervetuloa Tampere Taloon ensi viikon lauantaina! (Ja vaikka ennemminkin, mutta silloin me olemme siellä, haha). Toivottavasti sää suosii ja istumalihakset kestää. (XD)

Nähdään siellä! (^-^)/  

- Sari Mattila / Akaeda-chan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti